Medlemsinformasjon

Medlemsinformasjon

Kjære medlem!

Vi har endelig fått datoen som vi kan ønske dere velkommen tilbake, 15. Juni. Det ble dessverre senere enn vi håpet, men respekterer myndighetens valg og har startet forberedelsene til dere kommer tilbake.


Det er utarbeidet en bransjestandard for alle treningssentre som har fått god omtale hos myndighetene, denne setter vi oss nå inn i slik at det skal være trygt for dere å trene hos oss fra 15. juni.

I mellomtiden er det viktig å fortelle alle våre medlemmer at vi setter enorm pris på den støtte vi har mottatt. Både i form av gode ord og ikke minst takk til alle som har latt trekket gå som normalt i påvente av at senteret åpner igjen.

Vi har mottatt kontantstøtte for de faste ufravikelige kostnadene, men dette dekker ikke våre kostnader eller omsetningstap, noe som gjør at alt av støtte vi mottar gir oss mulighet til å komme oss gjennom nedstenging og ta imot alle når vi får klarsignal fra myndighetene.

Vi har forståelse for at du lurer på hva som skjer med ditt medlemskap i mai. Ønsker du å fryse ditt trekk i mai kan du også velge denne løsningen, ved å bruke link nedenfor.

Skulle du ønske å la trekket gå som normalt setter vi stor pris på din støtte.


Husk å bekrefte ditt valg før 11. mai kl. 16.00, slik at vi får registrert og utført ditt valg riktig i vårt system.

Her kan du bekrefte, om du ønsker å benytte deg av frys, så sørger vi for resten:

________________

REGISTRER HER!

_______________

Våre utetimer ligger på vår online booking timeplan. Meld deg på, dette er timer som passer alle nivåer!

Du kan booke via appen eller HER!

#HOLDIGANG.NO
Registrer deg på vår treningsdugnad. Alle dine treningsøkter, dine gåturer, arbeid i hagen osv. blir belønnet. Underveis vil du være med i trekning av fine premier, sponset av våre samarbeidspartnere.
Registrer din deltakelse enkelt ved å gå til FB siden #HOLDIGANG, nettsiden holdigang.no eller registrer din deltakelse nå ved å trykke HER!

GRATIS online trening i samarbeid med LesMills

Dette har vært et godt tilbud og vi har gleden av å informere at vår leverandør har videreført denne tjenesten for oss også for juni måned. Samarbeidet med LesMills gir deg som Spenst medlem en unik GRATIS tilgang til over 800 totale treningsøkter. Helt frem til 1. juli kan du trene GRATIS gjennom ditt medlemskap i Spenst.

Dette tilbudet er forbeholdt aktive medlemmer.

Du kan enkelt komme i gang ved å trykke på linken nedenfor til LesMills. Abonnementene vil automatisk avsluttes 1. juli av Spenst.e i gang ved å trykke på linken nedenfor.

KOM I GANG MED LESMILLS ONLINE TRENING HER

Følg med på vår hjemmeside, FB og instagram

Vi vil oppfordre deg til å følge med på vår hjemmeside, facebook og instagram.

Med Sportslig hilsen

Siri og instruktørene på

Spenst Oppdal<< Tilbake
Spenst Oppdal
Sagtunet Butikksenter
7340 Oppdal
Tlf. 46 43 10 10
E-post post.oppdal@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern