Timebeskrivelser

Velg en timeplan:

ikon sal

» Gå til timeplan / online booking


ikon sykkel

» Gå til timeplan / online bookingSal: Nivåer og farger:

Røde timer:

Røde timer passer for deg som er godt trent. Høy intensitet. 

Gule timer:

Moderat kondisjons- og/eller styrketrening med enkel. Gule timer passer for folk flest, også for deg som ikke har trent tidligere eller ikke har trent på en stund.

Blå timer:

Enkel og hard kondisjons- og/eller styrketrening. Blå timer passer for deg som er litt trent fra før. 

Lilla timer

Timer for barn / ungdom i alderen 7 - 15 år. Timene passer for både gutter og jenter. 

Grønne timer:

Effektiv kondisjonstrening med trinn og kombinasjoner. Grønne timer passer for alle som har trent litt gruppetrening i sal før.

Hvite timer:

Trening for kropp og sinn. Timene har fokus på kroppsbevissthet, indre fokus, konsentrasjon, balanse, styrke og avspenning.Sykkel: Nivåer og farger:

Røde timer

Røde timer passer for deg som er godt trent fra før. Høy intensitet. 

Gule timer:

Gule timer passer for alle, også deg som ikke har trent på en stund. Moderat kondisjonstrening på sykkel.

Blå timer:
Intensitet og treningseffekt er stikkordene. Passer for deg som har trent en stund. En medium time.


Sal: Timebeskrivelser

Stram Opp 60

Vi varmer opp med enkle trinn og litt løping, og bruker resten av timen til styrektrening. Vi benytter manualer, vektskiver, strikkker og egenvekt på timen.

Core 30

30 min med  fokus på styrke og samspill i mage-rygg musklatur. Kom oppvarmet til timen. 

Powerstep 55

En time der vi bruker stepkasser og stang med vektskiver, 4 min kondisjon på step, og 3 min med utvalgte styrkeøvelser. God avspenning og uttøyning til slutt. Timen varer i 55 min 

Senior 65+

Kondisjon og styrketrening lagt tilrette for 65+. Det er fokus på balanse, styrke av kjernemuskulatur og generell helse. 

Varighet på timen er 50 min. 

Seniorsykkel 30

En 30 min sykkeltime tilpasset for seniorer fra 65 +. Timen inneholder oppvarming og varierte intervaller med god seniormusikk, perfekt og kombinere denne timen med Nakke / skulder time med start kl. 1030. 

Ta med håndkle og drikkeflaske 

Tabata 60

En tøff og supereffektiv time der man jobber i intervaller. 10 øvelser i 20 sek. x 8 runder. Øvelsene varierer i innhold med hjelpemidler som sklimatter, vektstang, vektskiver, strikk og egenvekt. 

Kettlebells 60

En time hvor vi bruker kettlebellskuler, samtidig som vi også kjører øvelser med egenvekt. Fokus på riktig teknikk og utførelse av øvelser. Timen er veldig variert, 60 min inkl. god oppvarming  

StyrkeSirkel 60

Enkel og effektiv time der vi utfordrer både styrke og kondisjon. Gjennomføres også med egenvekt øvelser. Timen utføres med intervaller og variert intensitet. Man bør ha litt erfaring med frivekter fra før av.

Slynge 45

Trening med slynge. Fokus på funksjonelle øvelser som bygger på styrke, fleksibilitet, utholdenhet og balanse. Timen varer i 45 min inkl. 5 min oppvarming. Har du mulighet så gjerne varm opp litt på egen hånd. 

Bungee 60

NYHET høsten 2017! 

VI bruker strikker og jobber 2 og 2 sammen, det er er time som utfordrer både styrke, utholdehet og hurtighet. Intervallbasert, og timen passer for ALLE uansett nivå. 

Catslide 30

CATSLIDE er tilbake på timeplanen fra høsten 17! 

Vi bruker 2 - 4 sklimatter, og utfordrer spesielt kjernemuskulatur som mage / rygg. Jobber med egenvekt under hele timen, med 5 min lett oppvarming. Timen varer i 30 min. 

Styrke 30 / 40

Enkel styrketrening i 30 eller 40 min. Vi har fokus på store muskelgrupper og bruker verktøy som strikker, vekter, manualer og egenvekt. 

Dance IT 12 -16

En egen time for de mellom 12 - 16 år. Timen inneholder ulike dansestiler som bl.a latinamerikanske rytmer med enkel koreografi. Vi kan love en morsom time med trening etter fengende musikk. 

Ta med drikke og håndkle. 

Oppstart 31.08 ikke medlemmer kr. 995,- frem til jul. 

YOGA for barn

YOGA for barn i alderen 7 - 12 år. Timen varer i 45 min, og er basert på konseptet GroovyKids YOGA. Vi veksler mellom dynamiske YOGA øvelser og rolig avspenning. YOGA er en fantastisk metode som hjelper barna til å bli mer bevisste på sin kropp og sine følelser.

Oppstart 18.10 - 06.12. kr. 695,-   

Zumba MIX

NYHET jan 2017 

En mix time hvor vi kjører ulike dansestiler. Zumba, enkel areobic og litt hip hop vil være ingrediensene på denne timen. 

Vi lover en energisk og morsom time, med høy svettefaktor :) 

Zumba 60

Zumba er en time som bygger på latinamerikanske trinn med eksotiske rytmer og motiverende musikk. Dette er en time med enkle trinn som passer for alle. Garantert gøy med høy svettefaktor!

Nakke / Skulder 50

Dette er en time tilpasset de med nakke / skulder problemer. Timen vil inneholde lav intensitets trening, bevelighet, koordinasjon og styrke. Gode bevegelsesmønstre vil bli gjennomgått, og timen passer for både voksne og seniorer. 

Yoga 60

En time kombinert med Ashtanga YOGA og dynamisk YOGA. Passer for de som er nye på YOGA, og de som har praktisert det tidligere.Sykkel: Timebeskrivelser

Sykkel 60-75

Kondisjonstrening på sykkel med moderat til høy intensitet og varierte intervaller og "løypeprofiler" som er litt lengre enn Sykkel 60. Timen har også høyre intensitet. 

Sykkel 30

Kondisjonstrening på sykkel med moderat tempo. Instruktøren går gjennom sittestilling, teknikk og opplevd anstrengelse/intensitet. Timen passer for alle, også seniorer. 

Sykkel 40

Kondisjonstrening på sykkel med moderat tempo. Instruktøren går gjennom sittestilling, teknikk og opplevd anstrengelse/intensitet. Timen passer for alle, også får seniorer. 

Sykkel 45

Kondisjonstrening på sykkel med modarat tempo. Instruktøren går gjennom sittestilling, teknikk og opplevd anstrengelse/intensitet. Timen passer for alle.

Sykkel 60

Kondisjonstrening på sykkel med moderat til høy intensitet og varierte intervaller. Timen passer for de som har trent en stund og er i god form.


 
Stikk innom, vi hjelper deg i gang!

Spenst Oppdal
Sagtunet Butikksenter
7340 Oppdal
Tlf. 46 43 10 10
E-post post.oppdal@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon