[:PUBLISH.TXT:]

Velg en timeplan:

ikon sal

» Gå til timeplan / online booking


ikon sykkel

» Gå til timeplan / online bookingSal: Nivåer og farger:

Gule timer:

Moderat kondisjons- og/eller styrketrening med enkle trinn. Gule timer passer for folk flest, også for deg som ikke har trent tidligere eller ikke har trent på en stund.

Blå timer:

Enkel og hard kondisjons- og/eller styrketrening. Blå timer passer for deg som er litt trent fra før. 

Grønne timer:

Effektiv kondisjonstrening med trinn og kombinasjoner. Grønne timer passer for alle som har trent litt gruppetrening i sal før.

Hvite timer:

Timer med fokus på avspenning, balanse, fleksibilitet og styrke. Sykkel: Nivåer og farger:

Gule timer:

Gule timer passer for alle, også deg som ikke har trent på en stund. Moderat kondisjonstrening på sykkel.

Blå timer:
Intensitet og treningseffekt er stikkordene. Passer for deg som har trent en stund. En medium time.
Hvite timer:

Timer med fokus på avspenning, balanse, fleksibilitet og styrke. Sal: Timebeskrivelser

Aerobic 50 min

Her er timen med fokus på puls, svette, glede og bevegelse! 

Senior 62+

Kondisjon og styrketrening lagt tilrette for 62 +. Det er fokus på balanse, styrke av kjernemuskulatur og generell helse. 

Varighet på timen er 50 min. 

Mølletrim 30 min

Lyst til å prøve tredemølle? Da har du muligheten med denne timen:) Vi kjører et variert program, fra å gå, og eller løpe. Ett eks. på timen kan være 4 x 4 intervaller. 

Ta med drikke og håndkle :) 

Basisball Senior

Basisball Senior er lysbetont og skadeforebyggende trening for de over 60. Timen har fokus på styrke, balanse, stabilitet og mobilitet, og det gjøres en individuell tilpasning av øvelser. Varighet er 45 min :) 

Styrke / Slynge 30 min

En time der vi trener med slynger og egenvekt. Det er ingen oppvarming på timen, så kom gjerne tidligere, og varm opp på egen hånd. 

Tabata 60

En tøff og supereffektiv time der man jobber i intervaller. 10 øvelser i 20 sek. x 8 runder. Øvelsene varierer i innhold med hjelpemidler som sklimatter, vektstang, vektskiver, strikk og egenvekt. 

Kettlebells 60

En time hvor vi bruker kettlebellskuler, samtidig som vi også kjører øvelser med egenvekt. Fokus på riktig teknikk og utførelse av øvelser. Timen er veldig variert, 60 min inkl. god oppvarming  

StyrkeSirkel 60

Enkel og effektiv time der vi utfordrer både styrke og kondisjon. Gjennomføres også med egenvekt øvelser. Timen utføres med intervaller og variert intensitet. Man bør ha litt erfaring med frivekter fra før av.

Styrke 30 / 40

Enkel styrketrening i 30 eller 40 min. Vi har fokus på store muskelgrupper og bruker verktøy som strikker, vekter, manualer og egenvekt. 

Dagens økt 60

Dagens Økt på 60 min vil variere i innhold, og kan kjøres som en kondisjonsøkt, styrke eller begge deler.

 

 

Powerstep 50 min

En time der vi bruker stepkasser og stang med vektskiver, 4 min med enkle kombinasjoner på stepkassen, og 3 min med utvalgte styrkeøvelser. God uttøyning til slutt. Timen varer i 50 min. 

Nakke / Skulder 50

Dette er en time tilpasset de med nakke / skulder problemer. Timen vil inneholde lav intensitets trening, bevelighet, koordinasjon og styrke. Gode bevegelsesmønstre vil bli gjennomgått, og timen passer for både voksne og seniorer. Timen ledes av Fysioterapeut. 

HATHA Yoga 60 min

I denne timen fokuseres det på å kombinere pusten med bevegelser og posisjoner som vil fremme styrke, beveglighet, balanse og tilstedeværelse. Timen er tilrettelagt for alle nivåer, og du vil få flere alternativ av de ulike posisjonene. 

Ta med egen YOGA matte om du har. 

Morgen YOGA

En morgenfrisk YOGA med utgangspunkt i Ashtanga og YIN Yoga. Fokus på kontrollert pust, nakke og rygg. Timen passer både for nybegynnere og de som har praktisert YOGA tidligere. Sykkel: Timebeskrivelser

Sykkel 30

Kondisjonstrening på sykkel med moderat tempo. Instruktøren går gjennom sittestilling, teknikk og opplevd anstrengelse/intensitet. Timen passer for alle, også seniorer. 

Sykkel 40

Kondisjonstrening på sykkel med moderat tempo. Instruktøren går gjennom sittestilling, teknikk og opplevd anstrengelse/intensitet. Timen passer for alle, også får seniorer. 

Sykkel 45

Kondisjonstrening på sykkel med modarat tempo. Instruktøren går gjennom sittestilling, teknikk og opplevd anstrengelse/intensitet. Timen passer for alle.

Sykkel 60

Kondisjonstrening på sykkel med moderat til høy intensitet og varierte intervaller. Timen passer for de som har trent en stund og er i god form.

Sykkel 60-75

Kondisjonstrening på sykkel med moderat til høy intensitet og varierte intervaller og "løypeprofiler" som er litt lengre enn Sykkel 60. Timen har også høyre intensitet. 


 
Stikk innom, vi hjelper deg i gang!

Spenst Oppdal
Sagtunet Butikksenter
7340 Oppdal
Tlf. 46 43 10 10
E-post post.oppdal@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern